Spring til indhold

Alkoholkampagnen 2022

I uge 40 2022 skydes Alkoholkampagnen i gang - også i Odense.

Alkohol & Samfund og TrygFonden står bag Alkoholkampagnen, der sætter fokus på, at alkoholproblemer kan ramme alle og at flere skal have hjælp til deres alkoholproblemer.

I Odense Kommune vil vi i kampagneperioden gerne skabe opmærksomhed omkring, at vores behandlingstilbud er gratis og at vi tilbyder alkoholbehandling til både den, der har problemet og vi har også tilbud til de pårørende.

Det hjælper hele familien, at man gør noget ved alkoholproblemet. 

- I Odense gør vi opmærksom på kampagnen på flere måder, blandt andet med citybannere i byen, med plakater og pjecer – og så med vores forskellige events. Vi håber at kampagnen kan være med til at flere får kendskab til vores gode tilbud – og at flere derfor kommer i behandling. Det er nemlig aldrig for sent at gøre noget ved sit alkoholproblem. Og det hjælper hele familien, at man gør noget ved alkoholproblemet.
Og så skal vi ikke glemme, at det er gratis, man kan være anonym i behandlingen – og sidst men ikke mindst – det virker, fortæller Elisabeth Jessen, forhenværende leder af Alkoholbehandlingen i Odense.

Du kan læse mere om Alkoholkampagnen her.